Investors corner

Investors corner - där investerare och entreprenörer möts

För nya företag med stora drömmar kan det vara svårt att få luft under vingarna utan kapital. Men hur får man tag i kapital? Lån på banken och crowdfunding i all ära, men ofta vill man ha med sig en partner också. Någon som har varit med förr, någon som har kontakter och någon som kan vara ett stöd på den tuffa vägen till framgång. Som entreprenör har man sällan de kontakterna och det finns sällan en naturlig kontaktväg. 

För potentiella investerare är det svårt att hitta bra idéer som drivs av människor man verkligen tror på. En lovande affärsplan är en sak, men drivkraften hos människorna bakom är oftast mycket viktigare.

I Café&Co:s Investors Corner ser vi till att entreprenörer och investerare möts under avslappnade men professionella former. Vi anordnar regelbundna pitch-träffar där ett antal utvalda start-ups får träffa våra investerare och presentera deras planer. Men här finns både investerare och entreprenörer i lokalen varje dag, så man kan snacka lite över en kopp kaffe eller kolla in en snygg design över axeln. Här har entreprenörer och investerare möjlighet att lära känna varandra, bygga förtroende och dra nytta av varandra.

Anmäl dig till Investors Corner

* obligatoriskt