Coworking space

Hyr kontorsplats i vårt coworking space

På Café&Co har vi skapat en arbetsplats på södermalm i Stockholm där vi själv skulle vilja sitta och jobba. Och vi sitter här själva! Fördelarna med att sitta i vårt kontor speciellt anpassat för egenföretagare istället för ett traditionellt kontor eller kontorshotell är många:

För dig som behöver arbetsplats har vi flera olika lösningar.

Fast kontorsplats

Du hyr en kontorsplats på södermalm med skrivbord och kontorsstol. Du sitter alltid på samma kontorsplats och ingen annan sitter vid din arbetsplats utan din tillåtelse. Förutom detta ingår följande:

Pris: 4 000 kr/mån (exkl. moms)
Kontakta oss för detta erbjudande!

Full flex arbetsplats

Kom och gå som du vill! För dig som vill ha helt flexibel kontorsplats och vill sitta hos oss så ofta du vill. Med Full flex får du en plats vid ledig kontorsplats, alla dagar, så ofta du vill. Utöver detta ingår:

Pris: Från 2 800 kr/mån (exkl. moms)
Kontakta oss för detta erbjudande!

Mini flex arbetsplats

För dig som vill byta miljö ibland eller jobbar på annan ort med många resor till Stockholm. Med Mini flex får du kontorsplats vid ett ledigt skrivbord upp till 8 dagar per månad (ca 1-2 dagar per vecka). Utöver detta ingår:

Pris: Från 1 000 kr/mån (exkl. moms)
Kontakta oss för detta erbjudande!

Företag

Är ni ett företag som har insett fördelarna med miljöombyte och uppmuntrar era anställda att sitta på annan plats ibland? Eller är ni kanske en konsultfirma som har ett varierande platsbehov på kontoret? Kontakta oss för skräddarsydda kontorslösningar där flera personer kan dela på samma arbetsplats.

Kontakta oss för detta erbjudande!

Drop-in-kontor

För dig som behöver en kontorsplats för dagen finns möjlighet att köpa ett dagspass. I dagspasset ingår:

Pris:
125 kr/halv dag (inkl. moms)
220 kr/dag (inkl. moms)
325 kr/dag med frukost och lunch (inkl. moms)