Café, kontor och nätverk i ett s.k. coffice

Arbetscafé, coworking space, café-kontor. Kalla det vad du vill!

Från Wikipedia:

"Coworking is a style of work that involves a shared working environment, often an office, and independent activity. Unlike in a typical office environment, those coworking are usually not employed by the same organization. Typically it is attractive to work-at-home professionals, independent contractors, or people who travel frequently who end up working in relative isolation." 

Som egenföretagare, konsult, entreprenör eller frilansare kan jobbet bli ganska isolerat. Man har inga naturliga kollegor eller arbetskamrater. Sitter man hemma och jobbar är det lätt att stagnera både professionellt och socialt.

Många väljer därför att sitta på ett café och jobba. Men där har man ändå väldigt begränsad kontakt med andra och dessutom är oftast sittplatserna inte anpassade för att sitta med en dator och jobba.

På Café&Co kombinerar vi det bästa av tre världar: Den kreativa och avkopplande atmosfären av ett café, ergonomiskt riktiga sittplatser för jobb och en miljö som uppmuntrar möten med andra människor. Vissa kallar detta ett "coffice", alltså en mix av coffee och office.

Coworking space

För dig som vill ha en kontorsplats erbjuder vi flera olika lösningar. Allt från fast arbetsplats med ditt eget skrivbord till drop-in-plats i vårt coffice. Därutöver har vi flexibla lösningar för dig som söker något däremellan. 

Läs mer om vårt Coworking space

Café

I caféet hittar du ett unikt och smarrigt utbud av mackor, sallader och fika. Vårt kaffe och te är av högsta kvalitet, gjorda av våra grymma baristor.

Läs mer om vårt Café

Nätverk

Stämningen och gemenskapen är A och O för oss på Café&Co. Därför har vi ett nätverk där våra kunder och medlemmar träffas regelbundet på både jobbrelaterade och informella träffar.

Läs mer om vårt Nätverk