Vår story

Den långa vägen hem

Det började med en iakttagelse: Varje café är fullt av folk med laptops!

Vi läste om en spelutvecklare i Japan som inte hade någonstans att jobba och ledsnade på att sitta på café så han hyrde en lokal i en förort till Tokyo och lät andra sitta där och jobba också. Så småningom utvecklades ett café i lokalen då alla förbipasserande förstås ville ha gott kaffe när de jobbade.

Vi gick på ett café i Brooklyn där en mäklarfirma hade sitt kontor i den inre delen av caféet. Antagligen ville de ha en kreativ och pulserande arbetsmiljö och obegränsad tillgång till bra kaffe.

Vi följde det omåttliga intresse som fanns för de co-working spaces som dök upp i Stockholm. Så fort de öppnade så var de fulltecknade. I start-up-meckat Stockholm är det kanske inte så konstigt...

Samtidigt letade vi själva efter nya utmaningar. Vi ville göra något nytt, något som inte innebar att sitta vid datorn hela dagarna. När vi kom på idén att öppna ett kombinerat café och kontor kände vi direkt att vi hittat guld! Det var ett sådant ställe som vi själv skulle vilja sitta på. En naturlig mötesplats för kreativa människor och en inspirerande arbetsmiljö.

I februari 2015 förverkligades äntligen vår idé då vi öppnade vårt nya hem på Hornsgatan 47 på Södermalm i Stockholm! Och fler ställen kommer...