Back to work

Back To Work-vecka på Kungsbron! Mellan 10-14 september drar vi igång hösten med massor av roliga och intressanta aktiviteter! Föreläsningar, erbjudanden och fester. Kom till Café&Co och inspireras!

Håll utkik efter våra crazy deals varje dag under veckan!

 

10 september
LIFE BOOST MONDAY

En dag om hälsa och välmående. Kom och smaka våra härliga smoothies och rawbollar. Träffa våra medlemmar som jobbar med hållbart yrkesliv. På scen föreläser Gustav Pettersson från Stark som livet om hur du kan optimera din hälsa genom att kommunicera bättre med dig själv

Mer information och anmälan till föreläsningen Maximera din hälsa

 

11 september
COFFEE CRAVING TUESDAY

Vad kan vara bättre än en kopp riktigt gott kaffe på morgonen? Kom förbi Kungsbron på morgonen för en härlig frukostöverraskning. Njut av gott kaffe från Johan&Nyström och fall in i hyllningskören till det svarta guldet.

 

12 september
INSPIRED BUSINESS WEDNESDAY

För alla företagare är det viktigt att inspireras. Kom och knyt kontakter och lyssna på vår inspirerande lunchföreläsning med Astrid Deuchmann från TechGirls Only som berättar varför vi behöver fler kvinnor i tekniska yrken och håller en livecoachning från scenen med start kl 12:45. 

Mer information och anmälan till föreläsningen med TechGirls Only

 

13 september
GET SOCIAL THURSDAY

Aldrig tidigare har det varit viktigare att vara social och aldrig tidigare har det varit så komplext. Lär dig utnyttja LinkedIn med superinspiratören Tina Lindahl från Skill X som föreläser kl 13. Lär dig hålla effektivare möten genom visualisering på Frida "FridaRit" Panoussis föreläsning kl 15. Passa på att stanna kvar och vara social fram till kvällen med vårt vinmingel med smarriga pinxtos, från kl 17.

Mer information och anmälan till föreläsning om LinkedIn

Mer information och anmälan till föreläsning om visualisering på möten

Anmälan till vinmingel

 

14 september
PHOTOGRAPHY LOVE FRIDAY

En bild säger mer än tusen ord. För alla fotoentusiaster anordnar vi en härligt inspirerande dag. Mingla med andra fotointresserade från kl 13. Föreläsning om Street Photography med Mahshid kl 16 och after work med härlig buffé efter det. Kom och avsluta veckan med ett Instagram Moment!

Mer information och anmälan till föreläsning om Street Photography

Anmälan till After Work