Café&Co flyttar verksamheten permanent till våra stora och fräscha lokal på Kungsbron 23.

Den 2:a februari 2015 öppnade vi på Hornsgatan 47 i Stockholm med vårt nytänkande koncept om en mötesplats för frilansare och entreprenörer i form av ett arbetscafé. Sakta men säkert hittade fler och fler till oss och konceptet blev otroligt uppskattat både hos alla de medlemmar och stamkunder som återkom samt hos media som många gånger utsett Café&Co till ett av de bästa ställena att jobba på i Stockholm.

Under hösten 2017 öppnade vi vår enhet på Kungsbron i helt nyrenoverade och ändamålsenliga lokaler. Med så fantastiskt fin lokal med läget precis vid Stockholm Centralstation var det en dröm som slog in och ett perfekt steg för oss på vår vidare resa. 

Under en period hade vi både Hornsgatan och Kungsbron öppet medan vi fick igång verksamheten på Kungsbron, men sedan januari har vi haft stängt på Hornsgatan på grund av en vattenskada i fastigheten. Samtidigt har vi blivit varma i kläderna på Kungsbron och nu känner vi oss redo att flytta verksamheten permanent dit. Kungsbron håller med raska kliv på att blir den naturliga mötesplatsen för frilansare och entreprenörer i hela Sverige. Nu tar vi sikte mot nya spännande mål!

0 Kommentare